Terapii shamanice si ceremonii

Eliberarea de blocajele mentale, fizice si emotionale pana la punctul in care si-au facut aparitia pentru prima oara. Voi curata campul energetic atat cat mi se permite la momentul respectiv si vom lucra impreuna in a implementa noi obiceiuri, astfel incat sa va detasati la toate nivelele de tot ceea ce nu va mai este de folos.

Cand spatiul in care locuiti sau munciti este infiltrat cu energie negativa si entitati care va ataca campul energetic, un proces intens de curatare va face minuni.

shamanic5
monika-puiu-section2
section2-home

Curatare energetica pentru businessuri, birouri si spatii comericale

Cand sa investesti intr-un proces ca acesta?

cand tocmai te-ai mutat intr-un loc nou si fostul proprietar a dat faliment sau a fost nevoit sa inceteze activitatea
cand ai pierdut un proiect sau ai suferit o pierdere majora
cand ai o pierdere inexplicabila a angajatilor
cand ati avut un incendiu sau o inundatie in cladirea dumneavoastra
cand oamenii intra si nu cumpara
cand oamenii intra si nu raman
cand clientii evita anumite zone din afacerea ta
daca plecarea unui angajat a sfarsit intr-un conflict major.
La ce ajuta curatarea spatiului pentru business-ul dumneavoastra?

Aduce vibratii pozitive;
Atrage lumina si bunastare locului,
ajutand oamenii sa ramana mai mult timp si sa se simta mai bine.

Curatarea spatiului se poate face numai in numele proprietarului, iar dupa curatare este necesara o ceremonie de Despacho pentru a renunta la toate comportamentele si influentele vechi. La final. Despacho-ul va fi ingropat sau ars in functie de decizia proprietarului.

Pret

  • pana in 50mp – 650 ron
  • 50-100mp – 1.100 ron
  • 150-300mp – 1.600 ron
  • 300-500mp – 2.500 ron
  • 500-1000mo – 5000 ron
  • peste 1000mp vom face oferta dupa inspectie

Durata este in functie de marimea spatiului si vor participa una mai mai multe persoane. Curatarea la fata locului nu va dura mai mult de o zi iar la final va fi ceremonia de Despacho.

Intregul proces incepe cu o vizita la fata locului, o dscutie cu proprietarul si apoi decidem daca se poate realiza curatarea. Daca ambele parti se vor pune de comun acord, se semneaza un contract, se preau planurile si se poate lucra si de la distanta. In final, se va lucra de la fata locului unde se va face si ceremonia de Despacho iar in timpul acesteia se va descoperi cea mai buna varianta de a preda despacho-ul elementelor, apei, pamantului sau focului.

Majoritatea persoanelor pe care le intalnim de-a lungul vietii, le-am mai intalnit si in vietile trecute. Am dobandit tipare si credinte de care trebuie sa ne eliberam. Vom face impreuna o meditatie ghidata care va va lasa cu sentimente de iubire si lumina mai puternice si mai intense.

O ceremonie de Despacho este o modalitate prin care multumiti pentru tot ceea ce exista in viata dumneavoastra si va desprindeti de ceea ce nu va mai este de folos. In timpul acestei ceremonii, sentimentul principal este cel de recunostinta. Face loc pentru plantarea unor noi seminte. Aceste ceremonii se fac atunci cand exista schimbari majore in viata dumneavoastra; poate doriti sa vindeti o casa sau o masina si doriti sa le curatati pentru a atrage cu mai multa usurinta viitorul proprietar.

shamanic2