Despre mine

Esenta calatoriei mele numita viata

Privind in urma, astazi pot spune ca sunt extrem de recunoascatoare pentru viata pe care o am si sunt multumita de modul in care am trecut peste provocarile si evenimentele neasteptate ale vietii.

M-am nascut si am crescut in Austria, fericita, protejata si sprijinita de catre parintii mei. Sa lipsesc de la scoala nu era o optiune pentru mine, cum nu era nici pentru multi dintre colegii mei. Responsabilitatea a fost si este inca una dintre valorile cele mai importante pentru mine.

Am facut cunostinta cu astrologia devreme. In anii ‘70 am facut primii pasi in a descoperi lumea mea interioara  si a intelege ce ii impinge pe oameni sa evolueze. De la astrologie karmica am ajuns la metodele de a lucra energetic, meditatia si cristalele, iar prin cristale am inceput sa ma conectez cu pietre si roci si astfel, drumul catre shamanism si lumea energetica a parut sa fie cea mai naturala cale de urmat pentru mine.

about-me-monika-puiu

Drumul catre shamanism a inceput prin participarea la roata medicinei “Spirit of Inca”, unde cu  ajutorul lui Chris Waters si echipei ei din Anglia si Romania am trecut printr-o transformare profunda, unde am invatat, in primul rand, sa invat sa traiesc dupa legile naturii care guverneaza toate vietatile pamantului.

Am calatorit in Peru ca sa invat direct de la vindecatorii Paqos si de la Pamant – atat de multe povesti si mistere ale vietii! Consider ca este o parte esentiala a muncii mele. In Rusia, in Republica Tuvan, m-am intalnit cu samani care m-au invatat despre munca si ceremoniile pe care ei le sustin si am inteles ca, desi toti provenim din aceasi sursa, suntem expresii diferite ale Universului.

Nu poti fi saman doar un pic, la fel cu nu poti fi doar putin insarcinata; esti sau nu esti.

De asemenea, am urmat un curs de coaching alaturi de “Soutions Surfers “ cu Petra Mueller- Demury, ca sa imi aprofundez cunostinetele pe care le aveam despre terapie. A fost o mare surpriza sa descopar cat de profunda poate fi o sedinta de coaching, chiar similara cu munca energetica. Chiar daca nu vorbim despre energie in coaching, ambele metode au aceasi sursa si nu pot sa nu simt si sa nu iau in considerare energiile prezente din timpul unei sesiuni de coaching.

La un moment dat am inteles ca dezvoltarea noastra ca oameni vine in multe forme. Tot ceea ce mi se intampla este important, insa si mai important este reactia pe care o am la ceea ce mi se intampla. O data ce am ales sa parcurg acest drum nu mai este cale de intoarcere. Merg inainte cu inima deschisa si primesc cu bucurie tot ceea ce vine catre mine.

Desi pentru multi ani nu am impartasit aceasta latura a mea, am realizat ca tot ceea ce am invatat a devenit parte din mine si interfereaza cu tot ceea ce am facut si fac.

Astfel ca, dupa 45 de ani de munca in care am creat si am condus companii in domeniul comertului local si international, am facut o schimbare drastica, m-am retras si am inceput sa aplic tot ceea ce am invatat intreaga mea viata despre lumea energetica.

Astazi, in cabinetul Wayra Astrae din Bucuresti, ajut oamenii sa intregreze spiritualitatea in viata lor folosind ca si instrumente: coachingul, astrologia karmica si experientiala, terapiile si ceremoniile  samanice.

Sunt extrem de recunoasctaore lui Judy Hall, mentorul meu, profesor in astrologie karmica, terapeut prin cristale si vindecator energetic. De la ea si impreuna cu ea, am invatat extrem de multe, luand parte la workshopurile ei, calatorind impreuna si sustinand ceremoniii impreuna.  Alte surse astrologice importante sunt Jeffrey Wolf Green, prin cartile si video-urile lui, si indrumare personala sau online cu Zsuzsanna Griga, Kaypacha si Sandra Nicolaysen.